For at sprede det gode ord om Hooves app’en, har vi indgået samarbejde med fire piger, som alle har hver deres vinkel på, hvordan det er at have en hverdag med hest – og hvordan de bruger Hooves app’en. De fire ambassadører repræsenterer forskellige typer ridning og niveau, og vi hos Hooves er stolte af at kunne præsentere dem som en del af Team Hooves.

Hooves Brandambassadører

_MG_3304

Cecilia Rosell

Cecilia Rosell blev spået et liv i kørestol – men så begyndte hun at ride! Nu er hun 19 år og ejer islænderen Abel, som hun går til konkurrencer med. Cecilia er spastiker og har ikke megen muskelstyrke, men ridningen af Abel giver hende en skånsom måde at træne musklerne i kroppen uden at blive overbelastet. Cecilia har også en part på Abel, og hun har givet udtryk for stor glæde over Hooves app’en, da det gør det nemt for hende og parten at planlægge træningen via kalenderen, samt at følge med i hinandens træning ved hjælp af dagbogen i app’en.

Du kan følge Cecilia her:
Facebook: Pararytteren & islænderen
Instagram: @paraicelandic


Introvideoen:


Emma Skov

Dygtige og ambitiøse dressurrytter Emma Skov er young rider fra Herning og ejer den 9-årige vallak Cracker Jack, som hun selv har trænet op. Da Emma mødte Cracker Jack for over fire år siden, var han meget sky og havde svært ved at stole på de tobenede. Emma var dog tålmodig og vandt Crackers tillid og hjerte, og hun opdagede, hvor utrolig lærenem og arbejdsvillig, den følsomme hest var. Emma vil med tiden gerne ride grand prix på internationalt plan og træner meget op til det.

Du kan følge Emma her:
Facebook: Dressurrytter Emma Skov
Instagram: @emmaoconnors

Introvideoen:


IMG_6918

Line Heltborg

Line er 13 år, bosat i Århus og har to ponyer, GoGo M og Jazz, og så rider hun på en hest, Ace of Beadeebells. Selvom Line er ung, er hun springrytter på S**-niveau og træner seks dage om ugen. Selvom det kan være en udfordring af både passe skole og ridningen, så er det yngste medlem af Team Hooves ambitiøs og vil være at finde til de større springkonkurrencer rundt omkring i landet og uden for Danmarks grænser.

Du kan følge Line her:
Instagram: @line_heltborg


Introvideoen:


IMG_9102

Rebecca Kogler

Rebecca er 15 år, bor i Taastrup og ejer to ponyer, Nadi på 17 år og Emira på 9 år. Derudover rider hun på hesten Passiflore. Hun er springrytter, rider 125(S) og konkurrerer til landsstævner, men har også tidligere trænet military med Nadi og hendes gamle pony Smarte, som hun lærte en masse af, da det ikke altid var en dans på roser. Rebecca har selv oplevet at mangle en løsning som Hooves app’en, da hun tidligere havde en part, hvor de manglede et kommunikationsredskab til den daglige planlægning.

Du kan følge Rebecca her:
Instagram: @rebeccamariakogler

Introvideoen: